Alle Kategorier
EN

Profil

Hjem> Om oss > Profil

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. er en høyteknologisk bedrift som fokuserer på forskning, produksjon og salg av sunne planteekstrakter. Det er verdens ledende leverandør av ginsengekstrakt, schisandraekstrakt og rosmarinekstrakt.

Fabrikken ligger i den vakre Yiyang Zijiang-elven - Changchun Economic Development Zone, med et samlet byggeareal på mer enn 10,000 kvadratmeter. For tiden har den flere produksjonslinjer for planteekstrakter med en årlig produksjonskapasitet på mer enn 500 tonn.

Kvalitet er livsnerven i en bedrift. med kjernevirksomhetspolitikken "Teknologi skaper verdi, profesjonell støpekvalitet", har Nuoz etablert et strengt kvalitetssikrings- og kvalitetssporingssystem. Har bestått FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC og andre internasjonale autoritative sertifiseringer. blant dem er Nuoz Biotech det første selskapet i Kina som oppnår organisk sertifisering for rosmarin.

For bedre å kontrollere kvaliteten og realisere sporbarheten til produktene. Nuoz Biotech besøkte en rekke TCM-plantasjer og undersøkte vekstvanene til ulike kinesiske medisiner. Nuoz etablerte en organisk base av rosmarin i Hunan og en organisk base av schisandra i Jilin. mer enn 1,000 hektar plantebaser for rosmarin og mer enn 4,000 hektar med schisandra plantebaser er etablert.

Nuoz Biotech fokuserer på den omfattende løsningen av plantevernmidler, myknere, tungmetaller og PAH og andre skadelige rester i planteekstrakter, og gir trygge, sunne og naturlige produkter for hele menneskeheten.

Hot kategorier